“Πριν από κάθε είδους κατασκευή, προτείνονται λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητες του έργου.”

Η ΗΛΚΕ Ο.Ε. ιδρύθηκε για να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες που προέκυψαν στον κατασκευαστικό τομέα στην Κρήτη. Αναλαμβάνει απαιτητικά έργα στον βιομηχανικό και στον επαγγελματικό τομέας καθώς επίσης και στις κατασκευές σπιτιών.

Δίνει έμφαση στον τομέα της ασφάλειας που ξεκινά από τον σχεδιασμό του του έργου, συνεχίζεται με την ασφάλιση των εργασιών και ολοκληρώνεται με τις επαναλαμβανόμενες δοκιμές ελέγχου σωστής λειτουργίας σε όλα τα ηλεκτρομηχανολογικά μέρη των κατασκευών. Πριν την έναρξη του έργου προτείνει λύσεις που μπορούν να μειώσουν μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα το κόστος λειτουργίας (συντήρηση, θέρμανση, κλιματισμός). Τα στοιχεία αυτά, έδωσαν στην ΗΛΚΕ σημαντικές συμμετοχές σε μεγάλα έργα της Κρήτης φτάνοντας σήμερα να έχει σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία σε όλους τους τύπους κατασκευών.

“Αναλαμβάνουμε την επίβλεψη έργων καθώς επίσης και επιμέρους μελέτες”

Έξυπνο σπίτι

Προσφέρουμε δεκάδες πρωτότυπες λύσεις για να κάνουμε το σπίτι σας “έξυπνο”.

Ομάδα εργασίας

Όλοι οι συνεργάτες μας έχουν σημαντική και αποδεδειγμένη εμπειρία στον κατασκευαστικό τομέα.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα κατασκευής και στη χρήση νέων τεχνολογιών. Ακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα των κατασκευών. Τα ίδια τα έργα μας -και ότι το πιο πιθανό είναι να έχετε ήδη επισκεφτεί αρκετά από αυτά-, είναι η καλύτερη απόδειξη του ότι υλοποιούμε αυτά που υποσχόμαστε.

Τα πλεονεκτήματά μας

Έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε οποιοδήποτε έργο με οποιοδήποτε προϋπολογισμό. Η πολυετής εμπειρία μας, η συνεργασία μας με δεκάδες εξειδικευμένους επαγγελματίες, η καινοτομία και η υλοποίηση των έργων εντός των χρονοδιαγραμμάτων αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας μας.

Το όραμά μας

Να κατασκευάζουμε έργα με αντοχή στο χρόνο, με αυξημένη λειτουργικότητα και απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών μας.

Οι επιτυχίες μας

Έχουμε συμμετοχή σε ορισμένα από τα μεγαλύτερα έργα που έχουν γίνει ποτέ στην Κρήτη. Παρόλα αυτά, θεωρούμε ως επιτυχία μας κάθε έργο που άφησε ένα χαμόγελο ικανοποίησης στον πελάτη μας. Μέχρι σήμερα, αυτό ισχύει για το σύνολο των πελατών μας.

Ιστορικό

Ιδρυτές της ΗΛΚΕ είναι ο Ηλίας Λυγερός και ο Μανώλης Καλλέργης.

Και οι δυο έχουν πλούσιο βιογραφικό πάνω σε μικρά και μεγάλα έργα σε όλη την Κρήτη. Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Λυγερός ξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα το 1987 σε ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία στην περιοχή των Μαλίων. Έκτοτε έχει συνδέσει το όνομά του με δεκάδες μικρά και μεγάλα έργα στα οποία είχε ενεργό συμμετοχή στην εκπόνηση μελετών και, κυρίως, στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.